onsdag 1. september 2010

Kutt i drømmeland

Jeg er så frem og tilbake med om jeg skal kutte ned sovinga til en gang per dag.
Har prøvd det ett par ganger den siste tiden men hun sover ikke noe lenger for det om.
I dag har det blitt helt kluss. Vi gikk en tur tidligere der hun holdt på å sovne i vogna flere ganger, men det vil jeg ikke ha noe av, det er best hun sover i senga så mamma slipper å sjekke hele tiden om lillemor har det greit (ulempen med å bo i 2.etg). Etter mye tull og tøys kom vi oss hjem igjen, lempa gullet i sengen, men nei, da var hun bånngass.
Muttern tenkte med seg selv "gjerne i dag er dagen vi begynner med en hvil i stede for to?", holdt henne opp litt over en time til, vesla begynte å sutre og mamma putta henne i seng. Men i det hun hadde putta henne i seng og hun så på klokken (selvfølgelig var hun musemuse stille) å kom på "jentungen må jo ha mat stakkar(hun tenkte også at hvis jentungen er mett sover hun lenger), så inn å plukke henne opp, hun hadde jo lagt seg godt til rette *dunke hode i veggen*, inn på kjøkkenet, trykke inn to skiver med leverpostei (der den ene halve ble delt med Miko, for hun har jo selvfølgelig funnet ut av hvis hun kaster skivene sine på gulvet så kommer det en liten firbeint leverpostei elsker å spiser) og inn i seng igjen.
Nok en gang var hun tippet over og soving var nok en ting for småbarn, men som den strenge mammaen jeg er så er det etter mye banking i veggen (som er lillemor sin nye hobby mens hun roper mammamama el bababapa) så er det nå helt muse stille.

Den husmora har ett helt hus (ihvertfall en leilighet) fullt av rot,støv, planter som tørster som det helt klart burde vært gjort noe med, men hun er av den ekstremt late sorten i dag (som så altfor mange andre dager) at hun slenger nok beina på bordet en aldri så liten stund med ett av sine altfor mange strikkeprosjekt (som hun nå nekter å rekke opp flere ganger, har nemlig blitt litt for mange opprekk prosjekter i det siste). Kanskje husmor energien kommer underveis og forhåpentligvis før rampungen våkner og vil hjelpe til (helst fra mamma's hofte). Hvis ikke får vi ta det en annen dag, en tanke-gang som tenkes litt for ofte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar